4 Haziran 2012 Pazartesi

??? hangi tesise gitmeli yoksa gitmemeli mi..


Her şey dahil ,ultra her şey dahil konseptinden elini eteğini çekmiş biri olarak, dün akşam yaptığımız 5 saatlik telefon görüşmesinin ardından böyle bir paylaşımın belki birilerine yardımı olur diye düşünüyorum.(gerçi gazetelerde çarşaf çarşaf tur reklamları ve her köşe başındaki acentelere rağmen edinilmiş tecrübe her daim önceliklidir’i savunanlardanım: )
 Bizzat test edilmiş olanlarla başlayalım ;
(Şunu da belirtmek isterim ki ziyaret yılından sonra yenilenmeye girmiş olan da olabilir)

KAYA BELEK-ANTALYA
 
Yazmaya kaptırınca bir den baktım ki tur sayfalarına döndü vazgeç,kısaca;

 Restaurant ve yemekler, müthiş… kum plajı var ve denizi de kum. Öğle saatlerine kadar harika öğleden sonra dalgalı.Animasyon bomba gibi..Odaları o özellikteki tesis için zayıf. Her türlü spor dalı mevcut(golf dahil)


2007

BARUT HOTEL CENNET-ANTALYA

Kaya Grubundan sonra alışması zor.Aynı tesis içinde ayrım yapılmış her şey dahil ve yarım pansiyon diye..(Hiç te hoş değil) En komiği ise her akşam yemeğini aynı masada yemek zorunda kalmak oda numarasına göre işaretlenmiş.Yemekler 5 üzerinden 4. Çok sakin ve dingin.yeşili bol,yaş ortalaması yüksek.Side olduğu için plaj ve deniz kum.Sporları hatırlamıyorum.( a la carte'ı süperdi karıştırmadıysam)
2008


otelden sideye evrim geçirmiş traktör ile gidiliyor.çok keyifli

 SAMARA HOTEL-BODRUM

   Antalya’nın neminden sonra solunası hava..Bodrum merkeze çok yakın.Kendine ait koyu mevcut.Kum plajı az ,ağırlıklı taş.Animasyon ve müzikler harika..Balıklarla yüzmek isteyenler için ideal.Su sporları ağırlıkta.Restoran güzel yemekler 5 üzerinden 4. Havuz ve bar iç içe..havuzdan çıkmadan da içeceklerinizi içebiliyorsunuz..Odalar oldukça konforlu.(Özellikle Türk Gecesi için cuma kalmalı)Biberon bar da var.

2009


 

TEKİROVA PALMARİVA SAFİR-ANTALYA

Nemi saymazsak(nemin en yoğununu burada yaşadık) her şey çok güzel.Bol yeşil, yeşilin içinde hamaklar..Çocuk oyun alanları.Deniz müthiş temiz( taş ve kayalık olduğu için temiz kalmış), rengarenk balıkları izlemek harika.Su sporları ağırlıkta.Odalar fena değil.Snack bar kumsala çok yakın.

2010

İstemeler hiç bitmiyor ama zamanla değişiyor...Kendimi bulacağım her hangi bir yerde görüşmek umudu ile






8 yorum:

  1. şimdiden iyi tatiller diliyorum :)
    tatil olsun neresi olursa olsun diyorum ben :D

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler...ben de zaten "kafa nereye ben oraya" demek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. kaya belekte kaldım güzel bir tesisti tavsiye ederim ama ben bu yıl pansiyonlu ama bol gezmeli bir tatil istiyorum otel olunca pek bir yere çıkamıyoruz. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ekledim :-))) sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Alaçatı yazıma olan yorumunuzdan sitenizi keşfettim, çok keyifli gezdiğiniz besbelli... Otel yorum ve karşılaştırmalarınız da çok faydalı olacaktır! Gezmeye devam :))
    Onur

    YanıtlaSil
  6. Looks so pretty!! And thanks so much for the comment on my blog! Would you like to follow each other?
    :)
    Allison
    afashionfiles.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. tatil zamanı ne güzelde bir paylaşım

    YanıtlaSil