17 Mart 2013 Pazar

"Lierac" kullanmış veya kullanmakta olan var mııı???

                                 
                                     Göbüş ve muhtelif nadide bölgelerin çatlamasına son! MU Kİ??

 Arkadaşlar önce yakın çevremden duydum adını,sonra doktorum söyledi, e instagramda da kullanıp memnun kalanları gördüm amaaa gelelim benim soruma????
       Doktorum kontrole gittiğim anda verdi ,eczacı 1.aydan itibaren kullanabilirsin dedi,kullanan arkadaşlarım şimdi çok erken 4-5 aylarda başla diyor....ne yapsam bilemedim.Kullananlar varsa bilgilerini paylaşabilir ler mi??  Çok sevinirim .. Please help help....:))

16 yorum:

  1. Öncelikle tebrik ediyorum canım:)
    ben de farklı bir krem kullanmıştım
    o da 3.aydan sonra sürmeye başlamıştım bir de badem yağı sürerdim
    çok çatlağım olmadı
    dikkat et kendine
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ediyorumm..ne güzel sevindim senin adına inşallah benim de öyle olur..ilgine teşekkürler

      Sil
  2. pek bilgim yok ama canım eczacının dediği gibi erken başlaman daha iyi olur diye düşünüyorum markayı hep duyuyorum en iyisi diye bahsediyorlar umarım sende de işe yarar bir milim bile çatlağın olmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ediyorum canım inşallah öyle olur diyelim bilmesen de ilgine teşekkür ediyorum her şey için ilk 3 ayı bekliyoruz zaten:)

      Sil
  3. Canim merhaba,
    Ben hamileligimde kullanmistim.Sanirim ben de 4.aydan itibaren kullanmistim,ben memnun kaldim.Ama son 20 gun birazcik catladim :((( ama cok kotu bir gorunumle degil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ediyorum fikirlerin için 4.aydan itibaren başladın tamam aklıma aldım

      Sil
  4. Ayrica yazmayi unuttum! Tebrikleeeeeer :) !!!
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. ben mustelanın çatlak kremini biodermanında nemlendiricisini birlikte kullandım linceral kullanan ok arkadaşım oldu ne kadar erken başlarsan o kadar iyi diyorum ha tereddütün varsa nemlendiriciyle başla(kuru cilt daha çabuk çatlıyor) daha sonra çatlak kremiyle devam et (doğuma 1 hafta kala bel kısmımda hafif çatlağım oldu sadece oda kremi bırakmıştım o zaman:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımmm iyi oldu buları da duyduğum teşekkür ediyorum güzel paylaşımın için..sevgilerimle

      Sil
  6. Bu sorunun cevabını hiç bilmiyorum canım ama şunu çok iyi biliyorum: Sen muhteşem bir anne olacaksın...
    Sana sıcacık sarıldım canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaaa ağlıcam ama şimdi ..çok teşkkür ediyorum dicem az olacak umarım öyle olur..böyle düşünmene çok sevindim..sıcaklığını hissediyorum gerçekten ben de sevgiyle kucaklıyorum seni:)

      Sil
  7. Eczaneye gidiyorsun canım 1 kutu vazelin alıyorsun hergün sabah akşam sürüyorsun, zaman zamanda bebe yağı sürüp keyfine bakıyorsun:) ben bu ikisini ilk aydan itibaren doğuma gidene kadar karın ve bel bölgeme uyguladım cildim cok kuru olmasına rağmen tek bir çatlak/çizik dahi olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımm tamam canım alıcam bu söylediklerini dikkate vazelinim hali hazırda bekliyor zaten ama ilk üç ayı bekledim sanıyorum sürmek için:)

      Sil
  8. canımmmmmm annecıgınde catlak varsa sende de olacaktr sadece bıraz daha az olmasını saglarsın ama yoksa ne surersen sur fark etmez:))) dr acıklaması bu :)) keza benım karnım ınanılmaz buyudu ama tek catlagım yok ancak ben musteladan asla vazgecmedım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok mantıklı söylediğin zaten herşeyde genetik başı çekiyor..ama yine de bişilerden yardım umuyoruz işte bakalım benim ki ne kadar büyüyecek meraktayım:)

      Sil