8 Mart 2013 Cuma

Hop dedik! HaMİLeYiM.....Nası yaniii??????


............kız evde heyecanla esas oğlanı bekler...Esas oğlan gelir ve kız coşkuyla o ihtişamlı haberi verir,oğlan kulaklarına inanamaz kıza sarılır,kız bir bacağı düz diğer bacağı dizden bükük 45 derecelik açıyla ve  aşkla,sevgiyle,coşkuyla  döndürür kızı.......(o aşkın , sevincin yegane hareketi var ya işte ondan)
            !!!!! hamileyim haberleri böyle verilir, aynı filmlerdeki gibi olur sanmıştım:) Hiç te öyle olmadı bizimkisi...Çok sıradan olduğu da söylenemez ama "Büyük Sürpriz" diyelim biz.. yok yok "ne umduk ne bulduk" daha doğrusu.Doktor o siyah beyaz ekrana bakıp kese oluşumunu gördüğünü söyledi ya biz oracıkta  kalıverdik ama en güzeli eşimin ağzının yavaş yavaş kulaklarına ilerleyişini görmek haberden bile daha heyecan vericiydi:) elbette hiç beklenmeyen bir durum değildi 30 lu yaşlarını aşmış ,akıl sağlığı yerinde olan insanlar olarak biliyorduk amma çok gelesi varmış bizimkinin... haklı tabii  5 yıldır balayından çıkamayan anne ve babasını bekliyordu kuzucuk..


posta başlamadan önce şöyle bir göz atayım eskilere dedim..Allaaaaam zaman ne çabuk geçmiş ben daha 2013 yılı dileklerimin son maddesine -belki, dilesem mi acaba,yaş 31,bilemedim,amaaaan- yazarken şimdi uterusumun içinde bir canlıyla yaşıyorum.Nasııı yaniiii???
         Hatta o da yetmezmiş gibi 2013 e girdiğimiz o cıvıltılı akşam ben patlamış mısırlarımı ve kolamı hüpletirken asıl şenlik, kutlama benim falloplarımdaymış:) Minik yumurtacık ve minik spermcik kaynaşıp koklaşma halindeymiş...HOP DEDİK!!!
        Ey gidi saftrik ben ey ; bide yaza tatil planları yapıyor..---kemer,side,lara,belek amaan.. gördük Antalya baydı hem de çok sıcak, bodrum daha iyi ama gördük.. ee geçen sene de ege'yi gezdik,karadenizi merak ediyorum ama yazın da oraya gidesim yok, yurt dışı çok keyifliydi canım da orasını  istiyo zaten ama bu ara çok ta para harcadık, tamam buldum en iyisi Dubrovnik--- derkeeenn, bebiş haberi geldi..Ama enteresan olan bişi var ben idrak edememişim demek ki ne olcak gideriz tamam uçaksız biyere gideriz derken o zamanlarda karnımın ulaşabileceği yarıçapı hesaba katmamışım ,bir de hemen akabinde mide bulantıları, bol kusmuklu günler de hayatıma giriverince bu işe dikkat edilmesi gerektiğini anlamam tam 3 ayımı aldı.


                             YOK BEN BU İŞİ YAPAMICAM! BU İŞ BANA GÖRE DEĞİL!
dedim doktora yaaa...Ama kusmuklu, kokulu, tiksinç günlerden sonra anladım ki keyifli bişi bu:) bir miskinlik,bir naz,bir niyaz oooohh süper..

                 
                       gel bebişim,gel miniğim,gel nane limon kabuğum.....işte seni bekleyen annen ve halleri

           
                      işte seni bekleyen annen ve baban..."Ortaçağdan kalma" dedikleri bu olsa gerek:))

24 yorum:

  1. çok güzel bir haber canımm Allah sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ediyoruum güzel dileklerin için..inşallah amin..

      Sil
  2. Gözün aydın canım, Allah tamamına eriştirsin sağlıkla..

    YanıtlaSil
  3. Canııımmmm, çok sevindim. Eminim sen çok tatlı, şirin mi şirin, çok özel bir anne olacaksın ve sana çok yakışacak.
    Nasıl sevindim anlatamam.
    Bu blog arkadaşlıkları çok ilginç gerçekten. Mutluluğunu kalbimde hissettim sanki.
    Bebeğin çok şanslı olacak bence, belli ki mutlu bir ailenin içine gelecek.
    Bu bebekle birlikte hayatında beklediğin tüm güzel şeyler de ard arda gelsin canım...
    Mor puanlım, dikkat et kendine ve bu kutsal sürecin keyfini yaşa.
    Öpüyorum canım seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))teşekkür ediyorum böyle güzel şeyleri duymak inan beni çok mutlu etti..umarım herşey güzel olur hepimiz için allah hepimizin gönlünden geçen şeyleri yaştır..öpüyorum seni

      Sil
  4. Harika bir haber
    Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
    Bol bol gez toz ve uyu bu günlerin tadını çıkar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)teşekkür ediyorum güzcüm..bol bol gez ve uyku kısmına gönüldeeeeeeen katılıyorum zaten çok ta severim:)öpüyorum

      Sil
  5. Anaam süper :) darısı başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)inşallah canım istediğin zamanda olur gönlüne göre versin allah öpüyorum..

      Sil
  6. Ayyyyyy süper bir haber bu :)))
    çok güzel bir anne olacaksın sen ;)
    Sağlıkla gelsin bebiş, şansla mutlulukla...
    Çok sevindim inan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))teşekkür ediyorum çok şu an yazdıklarını okurken bile gözlerim doluyor coşkun ve sevincin geliyor buraya inan güzel şeyler duymak beni çok iyi hissettiriyor herşeyin güzel olmasını diliyorum hepimiz için:)öpüyorum

      Sil
  7. :))
    oyyy nane limonnn kabuğunun annesiii oyyy..
    bu günleride görüp böyle yazılar okuyacakmıydıkkk yaa :)

    çok güzel gecçsin herşey
    kusmuksuz, az tiksinç, baş dönmesiz, sağlam bir ruh hali :))
    hayırlısı olsun şimdiden canım yaa


    cinsiyeti belli değil ama bence kız olacak sanki.. okurken öyle hissettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))yaaa ne güzel yazmışsın inanmayacaksın dicektim ama inanırsın annesin şuan bu cümlelerini okurken hem duygulandım hem çok sevindim bütün mutluluğunu geçirdin bana..teşekkür ediyorum çooookk...etrafımdaki büyük çoğunluk erkek diyor kız diyen nadir insanlardansın,ama şu an inanıyorum ki bu kadar uzaktan bile hissettiğine göre bence de öyle olmalı 2-3 haftaya belli olacak haber veririm:)

      Sil
  8. ayyyy birçok şey yazmıştım amaaa gitmedi yaaa...


    çok sevindimmm canım.. sağlıkla büyüsünnn sağlıkla gelsinn
    kusmuklu olsada harika duygular hisler bunlar:)

    YanıtlaSil
  9. sağlıkla kucağına almanı dilerim...
    sağlıcakla kal...

    YanıtlaSil
  10. Allahım Allahım, tatlı, heyecanlı, meraklı bir anne adayıymış ziyaretimize gelen :) bizde geldik, fakat ne görelim dünyanın en güzel haberi yayında :) Allah sağlıklı sihatli kavuşmanızı nasib etsin canınızın parçasıyla :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ediyorum galiba öyleyim yaa..inşallah sağlıklı bir hamilelik olur..sevgiler canım

      Sil
  11. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :) Kaç aylık oldun ve cinsiyeti bellimi ? :) Benim kızımda allahın izni ile bir kaç ay sonra kucağımda olucak ve senin hisettiklerini hisedebiliyorum :) Bende baştan dedim olamaz şaka gibi... hatta midemi üşüttüm sanmıştım ama raporu ele alınca şok olmuştum şimdi ise nekadar çabuk geçti ve bir kaç ay sonra allahın izni ile kucağıma alıcam diyorum :) gözümü açıp kapatıncaya kadar geçti aylar :) banada beklerim sevgiler

    gulunrengii.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ediyorum sevgili gül ziyarete geldim hepsini orda anlattım zaten..inşallah sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini..bizim cinsiyet henüz belli değil ama pek yakındaaaaa:)

      Sil
    2. tşk ederim ziyaretin için canım benim.. evet kız :) benimki kendisini çok erken belli etti umarım seninkide belli eder kontrolde ama yinede en önemlisi sağlıklı olması :)
      evet az kaldı 28 ci haftadayım şuan.. ilk 3 ay kabusdu resmen mide bulantısı, baş ağrıları, iştahsızlık, yorgunluk vs. sonra çok iyi geçti ama şimdi yavaş yavaş yine ilk 3 aylara benzemeye başladı bulantılarım başladı ve çok mide yanmam var :) ama olsun bunlar geçiçi sonunda çünkü (allahın izni ile tabiiki) kızımı kucağıma alacağım.. öptüm cnm

      Sil
  12. Çok güzel yazmışsın gülümseyerek okudum :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ediyorum senin de adın pek bi afilliymiş..

      Sil