23 Mart 2013 Cumartesi

"haydi kaldır popoyu da bir parfüm sipariş et"

Bebek haberini aldığımdan bu yana sohbetlerimizde bebiş , instagramda bebiş , blogta bebiş.....aaaaaa oysa ne çok sıkılırdım ben bu muhabbetten! --ne oldu? nasılmış ?-- diye sorarım  şimdi kendime!!!!
    Haydi bakalım kaldır popoyu bir parfüm sipariş et kendine..Gönlümde yatan Guerlain L'instant Macik se de çoook eskilerden şekerli şekerli kokan eski dost Burberry classic  e tıkla bakalım dedim.

                                                           
Haydi bakalım hep bana hep bana olmaz kocişin doğum günü yaklaşıyor bişiler düşünmeli...Evlilikte 5 yılını doldurmuş 3 yıl da evveli olarak alınabilecek tüm hediyeleri almış olduğum için biraz düşünmeli derken ;

en anlamlı hediye bu olsa gerek diye düşünüyorum...O zamana kadar karnım bu hali alır mı bilemem ama kurdeleyi ben şimdiden alayım " benim ki biraz küçük bir hediye oldu" deyip bağlayıveririm göbüşüme:)


        her ne kadar erken de deseler, hali hazırda bir sürü planım da olsa onun için dayanamayıp nane limon kabuğumun ilk hediyesini aldım..

6 yorum:

  1. Canım benim:)
    Artık bu blogda bebişlerle ve anne olmakla ilgili epey yazılar okuyabileceğiz anladığım kadarıyla:)

    Dünyanın en güzel ve özel hediyesi gerçekten.
    Mutlulukla büyütün bebeğinizi inşallah canım...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))galiba bundan sonra öyle olacak gibi duruyor çünkü hayatımızın merkezine geldi oturdu daha doğmadan :) teşekkürler..sanada sevgiler..

      Sil
  2. basliga cok guldum :)
    iyi yapmissin. gulerek kuullan bebek :)

    YanıtlaSil
  3. canım benımm ınsallah gusel hedıyenı de verdınmı kocana sahane bır dogum gunu gecırecegınızden suphem yok sende benım gıbı suprısss ınsanısın ne sahane..ask dolu gecsın her anınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) teşekkür ediyorum güzel sözlerin için...bizim için bu yıl ve bundan sonraki yıllar epeyce değişik olacak gibi duruyor ..:) hepimize allah mutlu aşk dolu günler nasip etsin..sevgilerle canım

      Sil