20 Mayıs 2012 Pazar

80'ler....90'lar...


                                  Birkaç gün önce tenefüs arası sohbetlerimize ilişiveren 80’ler…
                                  Cuma gecesi Beyaz Show da 90’lar…
Her tenefüsün tadı başka olur…kaç yıl geçmesine rağmen hala düşünürüm de…Nasıl her arada yeni bir konu,,her konuda yeni insanlar..hatta bazen aradan koca bir 40 dakika geçmesine rağmen dönüp gelip kaldığın yerden devam… hem içinde olup hem izlerim kendimi…sonuç: komiğiz biz! Ama öyle fasafiso  değiiil,hem öğrencileri yetiştirir,hem kendimizi geliştiririz…TV den haberleri takip eder, annelik tecrübeleri edinir, özel gün organizasyonlarını keşfeder,son filmleri,indirimdeki ürünleri,son trendleri kaçırmayız.
Şimdi ben bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek istiyorum kendime…80-90’lar hissiyatımla çıktığım yolculuk nerelere geldi…O tarih kokan,özlem dolu cümlelerim gidiverdi.
Tıpkı kapının arasından bakan yaramaz bir çocuk gibi…..
            Susam Sokağı..
            Alf..
            Sarımtrak bardaktaki leblebi tozu..
            Tipi-Tip sakızı..
            Bruce Willis’in Mavi Ay’ı..
            Tayfun’un “hadi yine iyisin” şarkısı..
            İzel-Çelik-Ercan üçlüsü..
(90’lar şarkılarını aranjör Volga Tamöz bir albümde toplamış..Özleyenlere de haberimiz olsun)









5 yorum:

  1. 80 lerin yaramaz çocuğu olarak aynı şeyleri hissettiğimizi düşünüyorum. Aradan uzun yıllar geçse de bu sohpetlerin tadı hiç değişmeyecek...

    YanıtlaSil
  2. o izel çelik ercan üçlüsünün dönmelisin klibini izlemelisin 3ü de aynı anda bire sağ bir sol sallanıyorlar baktıkça gülmekten alamıyorum kendimi hoş bir nostalji dur link vericem izle pozları da incele :)

    http://www.youtube.com/watch?v=pFAe9zrUrrg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç unutmuyorum ki ben onları...gülerek hem de sevgiyle izliyorum...komikti ama güzeldi o zamanlar için...şimdi bir çok şey daha anlamsız oldu sanki? paylaşımın için teşekkürler o günlere götürdün beni

      Sil
  3. leblebi tozuuuuuu

    YanıtlaSil